Webbyrå KA Webb & Tryck

Våra tjänsterAnnonser

Ska du annonsera i en tidning eller annan tryckt media?

Vår annonsproduktion hjälper dig att göra snygga & säljande annonser som passar ditt företag för både tryck och digital media.

Ta hjälp av vårt grafikteam

Som kund kan du ringa våra grafiker som agerar bollplank för din annonsering. Våra kunniga grafiska formgivare skapar en säljande och lockande annons som passar just ditt företag och din grafiska profil. Ofta handlar det om att man vill skapa en annons i en lokaltidning eller inom digital media. Vi ser till att variera budskapet så att du får maximal uppmärksamhet från dina kunder.

Fotograf på plats: Vår erfarna och duktiga fotograf hjälper dig med fotografering av din verksamhet. KA Webb jobbar även med videoproduktioner som du kan publicera på Youtube.

Leverans av annonsen

Digital leverans
Det är enkelt att ta hjälp av oss och vi kan leverera mycket snabbt. Annonsen levereras i tryckfärdiga original som du lätt kan mejla till din mediekonsult eller banners eller textannonser för direkt publicering till dina digitala kanaler som Adwords, Affiliates, Youtube eller Facebook.

KA Webb trycker annonser för många kunder för print
Med 10 års erfarenhet av annonsproduktion i vår egna produkt Kommunalmanackan så kan vi ge dig riktigt konkurrenskraftiga priser på annonsproduktion.