Webbyrå KA Webb & Tryck

VÅRA TJÄNSTERDesign

Vi finns här för att få ditt varumärke att synas bättre.

Det är när ett varumärke vågar sticka ut som det blir unikt. För att skapa något unikt måste omvärlden förstås. Vi är din mentor för att du ska nå fram.

Grafisk identitet

För att bli igenkänd så behöver man bli ihågkommen. För att bli ihågkommen så måste man bli igenkänd. En enhetlig kommunikation handlar om att kommunicera olika saker på samma sätt vilket gör att det sätter sig bättre i mottagarens minne.

Helt enkelt, en grafisk identitet som ger ert varumärke mer plats att synas på.

Logotyp

Ett bra företagsnamn i all ära, men en bra logotyp minns man ännu längre. Den är kärnan till all grafisk kommunikation för ditt företag. Så konsten ligger i att ta fram en logotyp som har hög igenkänning och är tidlös nog att överleva flera år framåt.

Er logotyp skall representera ert företag och fungera i många olika sammanhang och kommunicera affärsidén.

Vi på KA arbetar fram en unik logotyp för just ert företag. Logotypen levereras i olika versioner där vi tar fram regler för hur ni ska arbeta med exempelvis frizoner och vilka färgkombinationer som fungerar.

Typografi

Vill man bygga upp ett enhetligt grafiskt språk behöver man vara enhetlig i hur man visuellt presenterar varumärket. Vi hjälper er i val av typsnitt för trycksaker, hemsida och webb samt för era annonser, årsredovisningar och skyltar.

Vill du veta mer om hur vi jobbar med typografin? Hör av dig till vår grafiska formgivare.

Färger

En grafisk profil innehåller både primära- och sekundära färger. De primära färgerna finns oftast i logotypen. Väljer du en utökad färgpalett med även sekundära färger får du ett större urval av matchande färger till din grafiska profil.

Bilder och Bildspråk

Via en moodboard arbetar vi fram ett bildspråk som är genomgående för varumärket. Bildspråket ska framkalla de känslor som varumärket står för.

Inför fotografering hjälper vår fotograf till med att plocka fram koncept och idéer. När vi arbetar fram bilderna ser vi alltid till att utgå från era värdeord.

Vi samarbetar med flera olika bildbanker och har tillgång till ett stort urval av bilder som kan användas för er kommunikation.

Visst låter det intressant?

Ta kontakt med oss så sätter vi fart!

Jag vill komma igång