Webbyrå KA Webb & Tryck

VÅRA TJÄNSTERGrafiska produkter för företag

Högre igenkänning ger fler affärer

De som arbetar strategisk med sin marknadsföring är lättare att känna igen och har en fördel gentemot sina konkurrenter.

Vad är en grafisk profil?

Grafisk profil – Allt och alla som är kopplade till ditt företag kommunicerar något om ditt varumärke. Vare sig de gör det medvetet eller inte. Den grafiska profilen samlar hela företagets visuella identitet så att all visuell kommunikation hänger ihop och enkelt kan kännas igen.

Saknar ert företag en grafisk profil?

Vi hjälper er! Vi hjälper er bland annat att skapa mallar och regler för att skapa en enhetlig kommunikation. En logotyp skall representera ert företag och fungera i många olika sammanhang. Våra duktiga grafiker arbetar fram en logotyp som passar just ert företag. samt ett genomgående tema som ni kan använda på visitkort, er hemsida eller diverse trycksaker.

Exempel på vad som ingår i en grafisk profil

  • Logotyp, namnet, eventuell symbol och exempel på användning. Logotypen och dess färger blir genomgående inom allt ni kommunicerar med. Allt från trycksaker till hemsida, från visitkort till bildekor och broschyrer.
  • Typsnitt, ibland flera olika varianter för webb, tryck, annons och email.
  • Färger (för skärm och för tryck)
  • Exempel på tryckmaterial så som visitkort, brevpapper med mera.

Köpa design i Stockholm?

Vår designavdelning är specialiserad på leveranser till små och mellanstora företag och vi kan hjälpa er med andra publikationer både för tryck och digital media. Vi erbjuder en rad olika lösningar. Exempelvis om du behöver hjälp med din tryckfil eller vill köpa visitkort eller ha hjälp med er hemsida.

Kontakta oss– Vi ser fram emot att höra från dig. Ring eller maila om du har några frågor så kan vi prata mer om hur vi kan hjälpa dig!