Webbyrå KA Webb & Tryck

våra tjänsterSupport

Saknar du kompetensen att uppdatera din hemsida själv?

Självklart kan vi erbjuda dig den support du behöver för att kunna bemästra din hemsida. Vi guidar dig genom alla funktioner i ditt uppdateringsverktyg. På så vis slipper du betala för löpande uppdateringar hos en extern part.

Därför bör ni teckna ett supportavtal

Vi erbjuder er den support ni behöver för att kunna bemästra er hemsida. Vi guidar er genom alla funktioner i ert uppdateringsverktyg.

Hemsidor är ganska självgående och de flesta har ett uppdateringsverktyg som är relativt enkel att behärska. Men om man är ovan eller inte har uppdateringskompetensen internt på företaget så kan det lätt bli en onödigt svår utmaning. Och vi vet alla att de jobbigaste arbetsuppgifterna ibland har en förmåga att hamna onödigt långt bak i to do-listan.

Via vårt supportavtal så får ni vägledning, genomgång och hjälp.

Alltifrån installation av e-post på valfritt kompatibelt e-post program, till guidning i er WordPress-hemsida. Vår support ger även tips och råd i hur ni underhåller hemsidan så att den är lika snygg och i ordning som den var när ni publicerade.

Väljer ni att teckna ett supportavtal med KA Webb så kan ni luta er tillbaka och känna er trygga i att ni kan få assistans och support på alla de tjänster ni abonnerar från oss.