Webbyrå KA Webb & Tryck

VÅRA TJÄNSTERPrint & Trycksaker

Vi tar din kampanj från missinformativ röra till tydlighet

Flygblad och reklamblad är ett effektivt sätt att uppmärksamma sig mot kunderna och skapa medvetenhet hos dem. Detta kan förstärkas med ett erbjudande inför en release eller kampanj.

Visitkort

Ett visitkort är som ett handskak. En vacker design, rätt tjocklek och kvalitet på pappret, har alla en viktig roll i hur ert företag uppfattas. Ofta är visitkorten en viktig del i ditt företags grafiska profil och en nödvändighet för att göra ett gott första intryck. Ett visitkort är inget digitalt som inte går att röra vid utan något verkligt som tolkas av våra känselsinnen.

Tryckmaterial

Vi tar din kampanj från missinformativ röra till tydlighet. Lyfter fram kärnan i ditt erbjudande och förstärker det med bilder och text. Vi tittar tillsammans på de marknadskanalerna du vill nå ut i och tar fram annonser som är helt i linje med ditt varumärke. Kontorstryck är en vital del i det som förstärker varumärket inifrån ut. Här kan vi ta fram brevpapper och kuvert med tryck.

Flyers och reklamblad är ett effektivt sätt att skapa uppmärksamhet och medvetenhet hos kunden. Inför en kampanj kan detta stärkas med ett erbjudande.

Presentationsmaterial

Säljmaterial och presentationsmaterial av hög kvalitet är viktigt vid besök på mässor och kundmöten. En företagspresentation i form av trycksaker skapar ett högt värde hos kunderna och visar att ni är måna om kvalitet genom hela varumärkets kedja. I vårt arbete kan vi designa broschyrer, säljmappar och pärmar för er.

Årsredovisningar

Årsredovisningar innehåller fakta som ska nå kunder och övriga intressenter. För att informationen ska nå fram behöver den presenteras på ett intressant och inspirerande sätt. Här hjälper vi er med att ta fram en snygg och kreativ design där vi lyfter fram det viktigaste.

Kommunalmanackan

Vår kommunalmanacka är hjärtat i vår verksamhet.Det var här KA föddes och almanackan är vår byrås moder. Med över 600 medverkande företag, stora som små, som alla vill nå sina lokala kunder i kommunen. De flesta av våra kunder är återkommande år efter år.
Almanackan trycks i 400 000 exemplar, distribueras till 390 000 hushåll i 15 kommuner och når över 850 000 stockholmare.
Läs mer om Kommunalmanackan