Webbyrå KA Webb & Tryck

VÅRA TJÄNSTERVarumärkes­strategi

Strategiska perspektiv är måsten i företagets utveckling.

Ert nuläge är lika intressant som ert framtida läge, men är ni inom företaget överens om vilka ni är och vart ni vill?

Analys

Strategiska perspektiv är måsten i företagets utveckling. Varumärket är företagets personlighet och för att skapa förtroende hos era kunder och samarbetspartners så behöver ni vara tydliga med vilka ni är. Vad är era styrkor, vad är er spetskompetens, varför ska potentiella kunder välja er? 
Inför vårt arbete så börjar vi alltid med att förstå verksamheten och tittar lite närmare på er marknadsplan. Har ni ingen marknadsplan så hjälper vi er med det.
Ert nuläge är lika intressant som var ni vill vara i framtiden. För att nå målet måste ni agera och tänka som om ni redan vore där. KA Webb är inte bara ert bollplank i utvecklingen. Vi är din mentor för att du ska nå fram.

Konkurrentanalys

Genom en konkurrentanalys får du inblick i hur din bransch ser ut. Vilka styrkor och svagheter har dina konkurrenter? Äger de vissa positioner? Finns det behov som fortfarande inte är tillfredsställda? 
Det handlar inte om att återuppfinna hjulet igen. Det handlar om att utifrån en kartläggning finslipa strategin och förtydliga era styrkor.

Målgrupper

Vilka är era målgrupper just nu och vilka vill ni nå i framtiden? Hur ska ni kommunicera med dem för att de ska se och höra er?
Utifrån vår research tar vi fram kommunikationsmedel och koncept som lättare når dessa målgrupper.

Visst låter det intressant?

Ta kontakt med oss så sätter vi fart!

Jag vill komma igång