AE Nyströms Advokatbyrå

Uppdraget

Hur gör man sig hörd bland Stockholms hundratals advokatbyråer?

2018 önskade ägarna Viktoria och Robert förnya sin befintliga webbplats för advokatbyrån och få en sida som snabbt presenterade företagets värden och tjänster på ett tilltalande och innovativt sätt.

Som en av hundratals advokatbyråer i Stockholm gäller det att sticka ut för att nå den potentiella klienten. Branschen har tidigare varit restriktiv gällande marknadsföring men på senare år har det blivit mer acceptabelt att marknadsföra sig mer aktivt mot kunder vilket skapat ett försprång för de som följt utvecklingen. Nu när den traditionella annonseringen minskar och de flesta söker tjänster genom sökmotorer som t ex Google gäller det att sticka ut i mängden. Första intrycket är viktigt när kunden besöker webbplatsen för att läsa vidare om byrån. KA Webbyrå har hjälpt AE Nyströms Advokatbyrå att skapa en unik webbplats i WordPress.


recension-5-stjarnor-ka-webbyra-890141-edited
Robert Nyström
Recension från Google

Vi på AE Nyströms Advokatbyrå är oerhört nöjda med KA webbyrå. Vi har inte bara fått en fantastiskt fin, innovativ och professionell hemsida. Vi har också fått möjlighet att bolla idéer liksom att få tips och råd gällande allt från komposition till utförande.

Tydliga ingångar och starka färger

Designen följer företagets logotyp och skapar tydlighet och säkerhet

KA Webbyrå har designat logotypen och när den nya webbplatsen skulle byggas ville man använda färgerna för att skapa en webbplats som stack ut i en annars traditionell bransch.

Webbplatsen består av:
  • Tydliga tjänstesidor för varje rättsområde
  • Modern webbdesign, struktur och färgval
  • Personlig och tilltalande presentation av varje medarbetare
  • Bra konvertering genom tydliga Call To Action - knappar
AE Nystroms Advokatbyra

Vi vill gärna hjälpa dig i ditt nästa projekt