Sara Moback_Diabeteskvinnan_case

Bakgrund

Ny webbplats & blogg till Diabeteskvinnan

Sara Mobäck är en av de 50 000 personer som har typ 1 diabetes men som även insjuknat i den svåra sjukdomen Anorexia Nervosa. Idag föreläser Sara om sina erfarenheter från att gå från ett ohälsosamt kaloriräknande till en hälsosam livstil. Genom bloggen diabeteskvinnan.se vill hon inspirera och motivera andra med typ 1 diabetiker att inte sluta drömma trots en kronisk sjukdom.

Utförande

KA Webbyrå har designat och utvecklat en ny webbplats i vårt snabba ramverk i WordPress. På startsidan presenteras en videosekvens för att snabbt fånga upp besökaren. En blogg med kategorisering av inlägg har aktiverats.


 recension-5-stjarnor-ka-webbyra-890141-edited
Sara Mobäck - Diabeteskvinnan
Recension från Google 

Målgrupp

  • De ca 50 000 personer i Sverige som har typ 1 diabetes
  • Allmänheten, för att skapa en förståelse för sjukdomen

    Syfte med bloggen

    Den främsta anledningen till att Sara Mobäck började dela med sig av sin resa var för att inspirera personer att leva sitt liv till fullo, diabetiker eller inte. Hon vill bjuda in alla för att se delar av sitt liv samt framhäva hur vanligt det är för unga tjejer och kvinnor med diabetes typ 1 att utveckla ätstörningar. Hon försöker visa vikten av mat vs insulin och hur balansen i livet är betydande! Trots att hon har en kronisk sjukdom, och också var en dem som utvecklade en ätstörning betyder det inte att hon inte kan göra vad hon vill med sitt liv.


Sara Moback_mobil_kundcase

Vi vill gärna hjälpa dig i ditt nästa projekt