Nordiska-Profilprodukter-case

Uppdraget

Ny webbshop och plattform för en tilltalande användarupplevelse

Nordiska Profilprodukter är ett ungt tillväxtföretag med bas i Stockholm som tillhandahåller allt inom profil- & event-produkter till företag runt om i Sverige. Företaget kontaktade oss för att ta fram ett helt nytt koncept och lösning för deras marknadsföring och försäljningsprocesser.

Nordiska profilprodukters ambition är att skapa en användarupplevelse för deras kunder som är friktionsfri och väldigt enkel. Genom ett personligt och engagerat kundbemötande tillsammans med en digital plattform där varje kund kan hantera sina egna produkter och lägga beställningar vill de särskilja sig från sina konkurrenter.


recension-5-stjarnor-ka-webbyra-890141-edited
Tobias Brännström
Recension från Google

Nordiska Profilprodukter är väldigt nöjda, ett proffsigt bemötande och rådgivning på högsta nivå. KA Webbyrå lyckades verkligen förverkliga vår vision!  Rekommenderar verkligen KA Webbyrå till andra!

Enkelt och tydligt skal med en kraftfull motor

Intern webbshop brandad för varje kund för att förenkla deras beställning av profilprodukter

Den nya digital plattformen för Nordiska Profilprodukter byggdes i WordPress med WooCommerce som e-handelslösning. Vi skapade en struktur i WordPress där varje slutanvändare får sin egen brandade portal med anpassade produkter och full kontroll över inköp och orderhistorik.

  • Skalbar plattform för ett expansivt företag
  • Enkel administration med stora möjligheter
  • E-handelsplattform med helt kundanpassad upplevelse
Nordiska Profilprodukter_KA Webbyra

Vi vill gärna hjälpa dig i ditt nästa projekt