Nybrokliniken-webbplats-ka-webbyra

Uppdraget

Fullservice för tandläkarklinik på Östermalm

När Nybrokliniken på Östermalm totalrenoverade kliniken tog de hjälp av KA Webbyrå med att ta fram ny logotyp, visitkort, Facebook, foto, film, webbplats och SEO.

Webbplats med fokus på tydliga landningssidor
Nybroklinikens webbplats har tydliga ingångar och presenterar behandlingarna på egna landningssidor. För att göra sidan ännu mer levande har vi lagt till film, Instagramflöde och Reco.

Sökmotoroptimering för bättre Google ranking
För att förbättra den lokala sökbarheten har vi skrivit Titlar och Metabeskrivning samt lagt in huvudrubriker på varje menysida där Östermalm finns med.


recension-5-stjarnor-ka-webbyra-890141-edited
Karla Reigo, Nybrokliniken
Recension från Google

Tillval till webbplatsen som skapar en helhet

Utöver webbplatsen har även Nybrokliniken fått en personlig känsla som både syns på webbplatsen och i deras miljö på kliniken.

Ny logotyp som speglar briljant tandvård
Nybroklinikens kunder kommer främst lokalt från Östermalm. Vi skapade en logotypfram med en briljant som symbol och ett elegant Sans serif typsnitt. Då kliniken skulle gå i guld och mocka valde vi att göra logotypen i liknande ton. Nybrokliniken gjorde en snygg meterhög väggdekor av briljanten och skapade en väggskylt av logotypen över sin reception.

Fotografering av miljö och personal
För att webbplatsen och Facebooksidan skulle kännas äkta och personlig anlitade Nybrokliniken vår fotograf som kom ut och tog bra bilder i den nyrenoverade lokalen.

Bakgrundsfilm och film som intervju
En bild säger mer än tusen ord. En film säger desto mer. För att skapa en rörlig sida med en känsla för kliniken gjordes olika filmsekvenser. Vi gjorde även en film där ägarna presenterar verksamheten på ett personligt sätt. Utöver att ha med filmen på Facebook startade vi även en kanal på Youtube där filmen utgår ifrån. På så vis kan Nybrokliniken dela filmen efter önskemål.

Nybrokliniken

Vi vill gärna hjälpa dig i ditt nästa projekt