Trafik & Nya affärer

Vi skapar de rätta förutsättningarna för en lyckad digital närvaro

digitalstrategi

Webbstrategi

Du vet vad som måste göras och du hör säkert begreppen varje dag. Att det är viktigt att synas högt upp på Google.

Vi på KA Webbyrå ger ditt företag förutsättningarna att öka intäkterna och få fler kunder genom att få en bättre digital närvaro för er webbplats när era kunder söker efter era tjänster. Detta åstadkommer vi genom att arbeta med:

1. Riktade kampanjer via Google Ads där era annonser syns mot era kunder exakt i det ögonblick som de söker efter era tjänster. Alla annonsvisningar är gratis och ni betalar endast för de relevanta klicken till er hemsida.
2. Högre position i Googles gratiska sökresultat genom  Sökmotoroptimering - SEO. Detta skapar fler och mer relevanta besökare till er webbplats.

3. Marknadsföring på sociala medier som Facebook och Instagram som kan riktas mot er målgrupp och specifika upptagningsområde.
Google_KA Webbyra

Google Ads

95% av Sveriges invånare googlar ca 50 miljoner sökningar per dag. Det innebär att Google Ads är det mest effektiva sättet att annonsera med.

Vi på KA Webbyrå ger dig förutsättningarna för att öka dina intäkter och skaffa er kunder. Vår Google-certifierade och erfarna Google Ads-konsult hanterar annonseringen. Du får en löpande rapportering och full kontroll och insyn i vad vi gör. Självklart äger du alltid ditt egna Google Ads konto och du betalar annonseringskostnaden direkt till Google.

 

Sokmotoroptimering SEO

Sökmotoroptimering

Vill du synas högst upp i Google resultatet? Då är det sökmotoroptimering som gäller. Sökmotoroptimering (SEO) innebär att skapa innehåll på din webbplats som är sökbart och är optimerat för att Google ska förstå vad din sida handlar.

För sökmotoroptimering finns tyvärr ingen one-fits-all lösning utan varje webbplats är olik den andra och seo-arbetet måste anpassas därefter. Det första steget är att göra en genomgående analys och utvärdering av din webbplats. Vi skapar därefter en strategi för nyckelord och innehåll med hjälp av olika verktyg och data från Google.

Facebook_Instagram

Sociala Medier

Att synas på sociala medier så som Facebook eller Instagram är ett måste för företag som vill vara lättillgänglig för sina kunder.

Genom att vara närvarande på sociala medier har företag en enorm möjlighet att interagera med sina kunder direkt. Vi på KA Webbyrå hjälper er att nå ut på sociala medier genom innehåll och tilltalande design. Vi skapar Facebook-sidor som speglar ert företag.

Vi hjälper er synas med Google Ads, sökmotoroptimering och sociala medier

Du vet vad som måste göras och du hör säkert begreppen varje dag. Att det är viktigt att synas högt upp på Google och att det är viktigt att synas i sociala medier.

Med över 10 års erfarenhet av digital marknadsföring erbjuder vi digitala lösningar som passar just dig och ditt företag. Anlita oss för att komma högre upp på Google eller för att hjälpa dig med din digitala marknadsföring på sociala kanaler.