Partners

Professionell betallösning och e-post för ert företag

Partners

Tryggt och enkelt som kund

Vi är en helhetsleverantör. Utöver att designa och utveckla webbplatser i WordPress tillhandahåller vi även webbhotell, e-post, betallösning och personlig support för er webbplats.

Genom våra partners Dustin AB och Klarna Bank AB erbjuder vi er en helhetslösning för er verksamhet med professionell e-post med Office 365 genom Dustin AB och flera olika betallösningar genom Klarna AB.

E-post, dokument, kontakter, kalender och IT

Via vår partner Dustin AB hjälper vi er med helhetslösningen!

dustin

Office 365 - Molnbaserat och alltid tillgång till dokument, kontakter, kalender och e-post. Du och dina medarbetare har alltid tillgång till dessa. Alla filer sparas automatiskt mellan enheterna så att du kan fortsätta där du slutade.

Se produktblad som PDF

Bekymmersfri vardag i molnet med IT-lösning genom Cloud Client

En stor del av IT-avdelningens arbetsbörda försvinner eftersom Dustin tar över ansvaret för datorerna och sköter allt från mjukvaruuppdateringar till den dagliga driften av klientmiljön. Passar företag som vill kunna fokusera på sin kärnverksamhet.

Se produktblad som PDF

Betallösning till er webbplats

Via vår partner Klarna Bank AB hjälper vi er att koppla på de största betallösningarna till er webbplats - i en enda integrerad lösning.

Klarna logo

Klarna Checkout - heltäckande betallösning

Klarna Checkout samlar de största betalningsalternativen i en enda integrerad lösning helt anpassad efter just era behov. Klarna Checkout gör det enkelt för konsumenten att handla med ett fåtal uppgifter, vilket ger er möjligheten att maximera försäljningen i er webbutik. Lösningen placeras i er webbshop och ni får samma kassa som flera av Sveriges största webbutiker. Det är dessutom väldigt smidigt att handla via mobilen.

Se produktblad som PDF